Linköpings restauranger, uteliv & hotell

I en stad med över 150 000 invånare finns det gott om nöjesliv att uppleva. Du hittar garanterat något för alla smaker och intressen. För att hjälpa dig på traven kommer en lista på några populära restauranger, nattklubbar och hotell för dig som vill få ett minnesvärt besök.

 
Bekväma hotellmöjligheter
First hotel Linköping är ett hotell som grundades av den Kungliga Automobilklubben under 60-talet för att kunna inhysa besökande kungligheter. Lokalerna har renoverats flera gånger och fick en totalrenovering 2013. Den har ett centralt läge och dessutom en egen restaurang med namnet ”Beer & Burger”. För den som söker ett boende nära till nöjeslivet är First Hotel Linköping ett bra alternativ.

 

Oavsett om du är här på affärsresa eller bröllopsresa är Best Western Hotel Linköping ett annat av stadens bästa hotell. Med ett stort fokus på kundservice och med fräscha och välinredda rum ger hotellet dig en oförglömlig upplevelse. Du hittar även en populär tapasbar där du kan avnjuta en drink och något att äta i lugn och ro.

 

Linköpings bästa restauranger
Få restauranger kan blanda så många musikstilar som L’orient. Här hittar du alla möjliga event, som till exempel en jazzkväll med öppen scen, hårdrockskväll, eller varför inte göra ett besök under deras ”orientaliska afton”. Förutom livespelningar har de även salsa för nybörjare och vana dansare varje måndag. En restaurang med gott om liv och god mat.Linköpings restauranger, uteliv & hotell 1

 

Är du ute efter ett annat alternativ kanske ett besök på Platens Bar är att rekommendera. Maten är utsökt och framåt kvällen förvandlas lokalen till en riktig nattklubb med flera våningar. På övervåningen spelas så kallad Deep House och i resten av lokalen blandas det hejvilt med både indie, house och hiphop. En bra destination om du är ute efter en helkväll.

 

Ytterligare ett välinrett och trevligt ställe med bra mat och trevlig personal är restaurangen Platå. Lokalen ger dig möjligheten att ta det lugnt med vänner i loungen, dansa sig trött till musiken på dansgolvet eller helt enkelt bara njuta av den goda maten.

 

Vill du ha en riktigt bra asiatisk matupplevelse är Shin Nori, Linköpings bästa sushi-restaurang att rekommendera. Fråga vem som helst och alla kommer att svara samma sak, det är här du hittar den godaste maten. Njut av en härlig lunch eller boka ett bord till middagen och lyxa till det. Oavsett vad du gör är ett restaurangbesök hit väl värt både tiden och pengarna.