Nöjeslivet i Linköping

Boende och besökare i Linköping kan njuta inte bara av den vackra staden, utan också av de många spännande och underhållande evenemang och shower som arrangeras i staden. Som Linköpingsbo behöver man aldrig vara uttråkad, då staden har ett stort nöjesliv med både permanenta och tillfälliga inrättningar.

En show som finns tillgänglig i Linköping temporärt är ”I love musicals” med Peter Jöback och Helen Sjöholm. Detta är den perfekta showen för alla som älskar musikaler, Helen Sjöholm eller Peter Jöback, eller alla tre. Tillsammans med sig på turnén har Jöback och Sjöholm de 40 personer som utgör Stockholm Sinfonietta, och gäster från Broadway och West End.

De som föredrar akrobatik framför sång kan också gå på cirkus i Linköping. I september 2015 håller Cirkus Scott familjeföreställningar på Linköping Ryds IP, som är mer än bara en traditionell cirkusföreställning – det är äventyr där alla är deltagare. Det mysterium som måste lösas under föreställningens gång är ett mystiskt fotavtryck av en elefant som finns utanför cirkustältet. Kanske inte så mystiskt att hitta ett sådant fotavtryck på en cirkus, om det inte vore för att Cirkus Scott inte har några elefanter. Robert behöver därför hjälp från publiken i denna föreställning.Helen_Sjöholm

För de som tycker om konserter, men inte lockas av musikalshower á la Jöback och Sjöholm, kanske In Flames konsert i Linköping den 20 oktober 2015 passar bättre. Spelningen kommer att ske på Linköping Garden, en 660 kvadratmeter stor lokal som är spektakulär i sig, med ett stort glastak som har en höjd på 15 meter. Tack vare att lokalen är relativt liten blir konserten mer intim, men när In Flames står för underhållningen kan man också vara säker på att bjudas på rå metal. Oavsett vad din smak är kan du hitta något som underhåller dig i Linköping!